Onze missie

Minder uitval, meer rendement

Nieuw leven in de stal is kwetsbaar. Helemaal als het jonge dier onvoldoende of geen moederzorg krijgt. Startix stelt zich als jongdiervoerspecialist ten doel om de overlevingskansen in de eerste levensweken te optimaliseren. Met een voedingsprogramma dat de natuurlijke behoefte volgt en zo bijdraagt aan gezonde groei. Hiermee helpen wij de boer de uitval te beperken en zijn rendement te verhogen. Door continu te leren van de ervaringen in de stal en deze te verwerken in onze producten en adviezen, maken wij onze groeibelofte waar.

Voordelen

Ons proefbedrijf als labaratorium

Startix is ontwikkeld vanuit en voor de praktijk van de veehouder. Dit betekent dat wij vertrouwd zijn met uw problemen en belangen. U hoeft ons dus niets te vertellen over een goed en gelijkmatig speengewicht voor uw hele toom of koppel. Hetzelfde geldt voor speendip en de daaraan verbonden risico’s zoals diarree en hersenvliesontsteking. Startix stelt de gezondheid van uw dieren en daarmee die van uw bedrijf centraal. Dat doen wij niet alleen met ons uitgebalanceerde voedingsprogramma, maar ook met eigen innovaties zoals ons cupsysteem.

Advies

Wij komen bij u langs

Om onze groeibelofte ook voor u waar te maken, is het van belang dat u onze producten op de juiste wijze inzet. De Startix voedingsspecialist helpt u bij het bepalen van de beste oplossing en adviseert u bijvoorbeeld ook over ons cupsysteem. Omdat uw stal hiervoor de aangewezen plaats is, komen wij graag en vrijblijvend bij u langs. Op basis van uw verhaal en onze bevindingen krijgt u een prognose van de te behalen winst in termen van uitval en speengewicht. Uiteraard brengt onze voedingsspecialist u graag in contact met de Startix dealer.

Kwaliteit

Hoogwaardige ingrediënten

Kenmerkend voor alle Startix producten is hun hoge kwaliteit, afgestemd op de behoefte van jonge dieren in de verschillende fasen van hun eerste levensweken. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten, in verschillende samenstellingen, zoals met en zonder dierlijke eiwitten om verschillende concepten te kunnen bedienen. Door te variëren met de verhouding tussen voedingsstoffen en granen (en de mate waarin deze zijn ontsloten) trainen we de darmen ter voorbereiding op de overgang naar vastvoer.

Wilt u advies bij u in de stal?

Onze voedingsspecialist komt vrijblijvend langs

Maak een afspraak