Skip to main content

Onze missie

Gezonde biggen, goede opfok

Wij willen zorgen voor gezonde biggen op varkensbedrijven door het management te ondersteunen. Ons doel is u te helpen en ondersteunen om een goede, grote, gezonde toom gespeende biggen af te leveren. Denk hierbij aan het verminderen van uitval, verlagen van antibioticagebruik, hygiëne rondom het drinksysteem en verhogen van het speengewicht.

Voordelen

Waarom u kiest voor Startix

  • Startix voorziet u van deskundig advies op het gebied van voeding, ziekte en uitval van uw biggen.
  • Startix levert kwalitatief hoogwaardige producten, afgestemd op uw bedrijfssituatie
  • Startix stelt de gezondheid van uw dieren (en daarmee die van uw bedrijf) centraal.
  • Startix helpt u om uw uitval te verlagen

Wij denken vanuit de praktijk. Onze biggenspecialisten weten waar u tegenaan kunt lopen op uw bedrijf. U hoeft ons dus niets te vertellen over een goed en gelijkmatig speengewicht voor uw hele toom of koppel. Hetzelfde geldt voor een speendip en de daaraan verbonden risico’s zoals diarree en hersenvliesontsteking. Wij denken met u mee en helpen u om het maximale uit uw dieren te halen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Advies

Wij komen bij u langs

Om het maximale uit de biggenopfok te halen, is het van belang dat u onze producten op de juiste manier inzet. De Startix biggenspecialist helpt u bij het bepalen van de beste producten voor uw bedrijf en adviseert u bijvoorbeeld ook over ons cupsysteem. Omdat uw stal hiervoor de aangewezen plaats is, komen wij graag en vrijblijvend bij u langs. Op basis van uw verhaal en onze bevindingen krijgt u een vrijblijvend advies. We houden van duidelijk, daarom spreken we in termen van uitval en speengewicht. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Kwaliteit

Hoogwaardige ingrediënten

De Startix producten staan voor hoge kwaliteit en zijn speciaal afgestemd op de behoeften van jonge biggen. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten, in verschillende samenstellingen zodat we voor ieder bedrijf passende producten hebben. Zodoende bent u verzekerd van de beste producten.

Uiteraard zijn wij GMP gecertificeerd:

GMP certificaat STARTIX 2022-2025 NL

Voor meer informatie kijkt u op onderstaande website:
https://www.gmpplus.org/nl

Wilt u advies bij u in de stal?

Maak een afspraak, onze biggenspecialist komt vrijblijvend bij u langs
Maak een afspraak