Skip to main content

Gezonde biggen, gezond rendement

Goed biggenvoer maakt het verschil

Waarom Startix Biggenvoer? Dankzij de natuurlijke moederzorg ontbreekt het biggen aan niets. Als het moederdier door omstandigheden niet of onvoldoende in staat is om voor haar (hele) worp te zorgen, is dit een ander geval. In die gevallen bieden de uitgebalanceerde biggenvoeders van Startix uitkomst. Het Startix biggenvoer wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Op het eigen proefbedrijf worden regelmatig voerproeven gedaan om zo de allerbeste voeders te kunnen produceren.

Voeders

Voor gezonde, egale tomen met doorgroeipotentie

Als een zeug meer biggen werpt dan ze kan voeden, is het overleggen naar een pleegzeug een voor de hand liggende maar tijdrovende optie. En niet bij voorbaat succesvol. Ondersteun uw zeug daarom met een oplossing van Startix, afgestemd op de situatie bij u in de stal.
De biggenvoeders van Startix zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: biggenmelk, vloeibare prestarters, prestarters, speenkorrels en opfokvoeders.

Naar voeders

Benodigdheden

Voor gemak en resultaat

Benodigdheden zoals het Startix cupsysteem en Pigipro Alff zijn met zorg ontwikkelt. Hygiëne is altijd een groot punt van aandacht. Hier is bij de ontwikkeling van deze systemen dan ook extra aandacht aan besteed. Mooie systemen voor het (bij)voederen van uw biggen.

Naar benodigdheden

“Wat doet u als een zeug meer biggen werpt dan ze kan voeden? De extra tijd, kosten en risico’s die verbonden zijn aan het overleggen naar een pleegzeug, kunt u zich besparen met Startix Milk. Met deze voedzame aanvulling op de zeugenmelk verzekert u zich van een goed speengewicht voor de hele toom.”

– Gerrit

Wilt u advies bij u in de stal?

Maak een afspraak, onze biggenspecialist komt vrijblijvend bij u langs
Maak een afspraak