Skip to main content

U heeft ze misschien al voorbij zien komen, de Pigipro producten. Onbekend maakt onbemind, dus we vertellen u hier heel graag meer over. 

Breed inzetbaar

De Pigipro lijn bestaat uit verschillende soorten biggenmelk en een vloeibare prestarter. Voor ieder systeem hebben we het juiste product. De Pigipro producten zijn uitgebreid getest en breed inzetbaar, zowel via automatische systemen (Nutrix, Cupsysteem) als handmatig en met het ALFF systeem. 

Betere bigkwaliteit

Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet zullen de resultaten aanzienlijk verbeteren. Het speengewicht neemt toe (minder ondereind). Ook eten de biggen de eerste week na het spenen beter door, waardoor u minder last heeft van een speendip. Minder speendip betekent minder uitval, betere groei en een verbetering van de voederconversie. Het gevolg? Een betere bigkwaliteit aan het einde van de opfokperiode. Wie wil dat nu niet? 

Nieuwsgierig?

Bent u ook zo nieuwsgierig naar welke producten er zijn binnen de Pigipro lijn? Houd onze nieuwsbrief in de gaten. Iedere maand behandelen we een product, de Pigipro producten komen hierbij ook aan bod. Kunt u niet wachten? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel 085 – 04 997 00. Wij helpen u graag verder.