Skip to main content
Alle berichtenNieuwsbriefOverige

Even voorstellen… Steffen Berentsen

Hallo, mijn naam is Steffen Berentsen. Ik ben 27 jaar oud en ik ben woonachtig in het mooie Beltrum. Inmiddels ben ik een jaar werkzaam voor Startix… en ik mag blijven 😉

Passie voor varkenshouderij

Thuis hebben wij een zeugenbedrijf gehad met 200 zeugen. Hier is de passie voor de varkenshouderij al ontstaan. Als je eenmaal met varkens hebt gewerkt dan wil je niet meer anders. Ik heb de varkenshouderij opleidingen gevolgd aan de AOC-Oost in Doetinchem en de Aeres Hogeschool te Dronten.

Boer en biggen tevreden

Het mooie aan het werken bij Startix vind ik toch wel het werken met de biggen. Om er voor te zorgen dat de biggen optimaal renderen in de stal. Het op de juiste manier in zetten van de producten en het begeleiden van de veehouder hierbij, zodat de boer en de biggen tevreden zijn. Dat is mijn doel!

En waar ik echt vrolijk van wordt, is als ik een zeug zie met een mooie koppel roze geblokte biggen. Prachtig!

Wilt u ook dat uw biggen optimaal renderen? Ik of een van mijn collega’s komen graag bij u langs. Klik hier om een afspraak te maken.