Skip to main content
Alle berichtenNieuwsbriefOverige

Even voorstellen….Colinda van den Berg

Beste lezer van onze Startix nieuwsbrief, leuk dat u de tijd neem om ons te leren kennen. Deze maand is het mijn beurt om wat over mezelf te vertellen. In het kort: ik ben Colinda van den Berg, ik ben 26 jaar oud en nu ongeveer een jaar werkzaam bij Startix. Ik werk op kantoor en ondersteun onze biggenspecialisten. Ik houd me eigenlijk bezig met alle voorkomende zaken.

Opgegroeid met varkens

Mijn ouders hadden ongeveer 1000 vleesvarkens en nog wat extra vee. Kennis van de sector is natuurlijk niet verkeerd als je met biggenspecialisten werkt. Ik heb een opleiding tot paraveterinair gevolgd op het Groenhorst college en ben dus best een beetje onderlegd als het aankomt op dierenwelzijn. Mooi meegenomen!

Werken bij Startix

Het leuke aan werken bij Startix  is dat elke dag anders is. Ik houd van het oplossingsgericht werken. Het is ons doel om voor elke klant een gepast advies neer te leggen en daarbij zeugenhouders te  ondersteunen voor optimaal resultaat. Daar help ik dus bij vanaf ons kantoor. Door de vertegenwoordigers te helpen en te ontzorgen kunnen zij al hun tijd aan onze klanten besteden.