Skip to main content

Hallo, mijn naam is Wouter Davelaar en ik vind het leuk om kennis met u te maken. Ik ben 24 jaar en gelukkig getrouwd met Josephine. Sindsdien wonen we in het mooie Barneveld.

Ik werk nu ruim 1,5 jaar met veel plezier voor Startix. Mijn schoonzus Haniëlle (ook werkzaam bij Startix) wees me op de vacature destijds. Een keuze waar ik nog altijd heel blij mee ben. Werken met biggen is enorm divers, dat trekt mij aan. Iedere boer doet het weer anders, er is ook niet één ‘goede’ werkwijze. Wat bij de één super werkt is niet geschikt voor de ander, het hangt af van zoveel factoren.

Het mooiste vind ik om samen met de boer en de producten en begeleiding van Startix tot het gewenste resultaat te komen. Het werken met biggen is misschien wel de meest uitdagende fase en die uitdaging ga ik graag met u aan. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik kom graag bij u langs.